Onze diensten

Het ontwikkelen van vakbekwaamheid op het gebied van elektrotechniek en gastechniek is cruciaal voor de medewerkers in deze sector.
En een goede toetsing is daarbij essentieel. Bepect is expert op het gebied van examinering.

Het examenbureau van Bepect houdt zich bezig met toetsing van personen op het gebied van elektrotechniek en gastechniek, gespecialiseerd in veiligheid in en om hoog- en laagspanning en gasdistributie.

Volgens de Arbo-wet moeten werknemers geïnstrueerd zijn voor hun taak en gewezen zijn op de risico’s en maatregelen. Bij Bepect draait het hier allemaal om. Er is meer dan 20 jaar praktische ervaring binnen het bedrijf aanwezig op het gebied van elektriciteitsproductie, elektriciteitsdistributie, industriële installaties, bedrijfsinstallaties en kleinere installaties. Deze ervaringen zijn opgedaan binnen de Nederlandse elektriciteitswereld, de industrie en op Curacao, Sint Maarten, Aruba, de BES eilanden en in Suriname.

Bovendien kennen we ook de gasdistributie-wereld in Nederland en hierdoor kunnen we met zeer kundige en ervaren examinatoren ook hier u goed van dienst zijn!

Bepect examens maken onderdeel uit van het aanbod van VAPRO.

ONZE DIENSTEN

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie over de Bepect examens, neemt u dan contact op met de heer Ko Roverts via e-mail: info@bepect.nl