Bepect reikt 35.000e Stipel certificaat uit

Ko Roverts, bedrijfsleider bij Bepect, mocht onlangs het 35.000e Stipel certificaat uitreiken aan deelnemer Soufyan Bachari. Soufyan deed examen voor VIAG VOP G-meters bij examenbureau Bepect.

Ko Roverts: “Ons examenbureau gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. We examineren ieder jaar zo’n 4.000 mensen, daarvan slaagt 86% de eerste keer voor het theoriegedeelte en 96% voor het praktijkgedeelte. Vaak hebben kandidaten examenvrees en het lukt ons bijna altijd om die weg te nemen; daar zijn we best trots op. Ik doe dit werk al jaren en vind het nog steeds leuk. Vooral omdat ik bijdraag aan het veilig werken in Nederland. Inhoudelijk houd ik me ook bezig met het maken van examenvragen voor Stipel-basis. Ik kom zelf ook uit de klei en kan me daardoor beter inleven in de belevingswereld van de monteur die examen doet. Dat helpt enorm in het formuleren van de juiste vraag. En daarnaast is het ook leuk als je ziet dat je jongens als Soufyan verder helpt in hun carrière.”

Lees het hele artikel in Stipel Newz.